close x
english

Philologicum Students Library - LMU

ミュンヘン言語学科大学図書館

In the last three decades as a library building were always larger structures designed to the accumulated knowledge in the form of books, movies and digital media to join in a house that also provides different work situations available in the sequence. The design for the Central Library developed a spatial concept that organizes this different space supply with a simple gesture .
In addition to providing a large number of books and media in the central core region, the user workstations are jut as terraces or balconies of this area and link the individual, flexible spaces to the book inventory.
A range of complementary events and activities is usually classified in the EC, as is the non-secure area here.
With the change in the typology of the library, the PBM is based on the new paradigm, yet to be extroverted library within a historic facade.

Marina Stankovic Architekten

http://www.stankovicarchitekten.de/en/

/